Følg Eiendom Norge

PRESSEINVITASJON: Eiendom Norge konferansen 2017 den 23. mars.

Pressemelding   •   mar 17, 2017 11:15 CET

Eiendom Norge inviterer pressen til Eiendom Norge konferansen 2017.


Tid: Den 23. mars 2017 fra kl 830 til 1600.

Sted: Hotel Continental.

Adresse: Stortingsgata 24/26, 0117 Oslo


På årets konferanse kommer blant andre:


Finansminister Siv Jensen (Frp): Statsråden skal foredra om bærekraft i offentlige finanser og hvilke utfordringer norsk økonomi står overfor i årene fremover. Jensen har nylig senket handlingsregelen for bruk av oljepenger fra 4 til 3 prosent, og om kort tid legger hun frem Perspektivmeldingen 2017 for Stortinget. 

Hennes foredrag blir etterfulgt av en finansministerduell i lys høstens valg med stortingsrepresentant og første nestleder av finanskomiteen, Mariannne Marthinsen (Ap).


Professor Albert Saiz: Saiz er en av verdens fremst boligøkonomer og leder Center for Real Estate på det prestisjetunge forskningsinstituttet Massachusetts Institute of Technology (MiT) i USA. Han er særlig kjent for forskning om sammenhengen mellom offentlige reguleringer og boligpriser, og har ledet store studier dette i det amerikanske boligmarkedet. 

Saiz sitt foredrag vil avsluttes med en samtale med professor Erling Røed Larsen ved Handelshøyskolen BI og Eiendomsverdi As om offentlige reguleringers innvirkning på det norske boligmarkedet. Røed Larsen er faglig ansvarlig for Eiendom Norges boligprisstatistikk.


CEO Alex Tapscot
t: Tapscott er grunnlegger av Northwest Passage Ventures og medforfatter av bestselgeren Blockchain Revolution: How the Technology Behind Bitcion Is Changling Money, Buisness And The World (2016) sammen med sin far CEO og professor i ledelse Don Tapscott.

Tapscott vil foredra om hvordan bitcoin-teknologien kan endre det finansielle systemet slik vi kjenner det i dag.

Se fullstendig program for konferansen her.

Vel møtt!

Hilsen Eiendom Norge


For presseakkreditering kontakt:

Erik Lundesgaard

Kommunikasjonssjef

Mobil 95 88 1987

Epost el@eiendomnorge.no


Om Eiendom Norge konferansen:

Den årlige Eiendom Norge konferansen er eiendomsmeglingsbransjens viktigste møteplass, hvor aktuelle tema innen samfunnsliv, økonomi, politikk, eiendom og digitalisering behandles.

I 2016 samlet konferansen omlag 170 ledere i bransjen på Hotel Continental. I tillegg fulgte 3500 strømmesendingen på eiendomnorge.no og på e24.no.